Ulei de măceș Proprietăți și beneficii

proprietăți

Uleiul de măceșe este un ulei vegetal cu proprietăți excelente pentru medicina naturală și cosmetice naturale. Compoziția sa cu numeroși acizi grași esențiali fac din acest ulei un produs special.

Index de conținut

Ce este uleiul de măceș?

Uleiul pur de măceșe este un produs naturalSunt cu adevărat remarcabil, surprinzător proprietăți de întinerire pentru piele și păr.

Poate fi folosit pentru ajuta la:

  • Atenuează vergeturile
  • Cheloizi
  • Cicatrici
  • Riduri, precum cele care apar pe față, numite: linii de expresie

De asemenea, acest ulei are un puternic efect regenerant și emolient asupra pielii, deoarece este bogat în acizi grași precum acidul oleic și linoleic și, de asemenea, în vitamina A.

Cum obțineți ulei de măceș?

Acest ulei se obține din semințe de plante sălbatice Măceșul, care crește spontan în Munții Anzi din Chile și Argentina și al cărui nume științific este Rosa Eglanteria L.