Ulei de cocos pentru slăbit - Blog PromoFarma
Uleiul de cocos este un ulei vegetal foarte bogat în acizi grași saturați, în ultima vreme se vorbește foarte mult despre el, mai ales pentru proprietăți de slăbire, deși este și un ulei vegetal utilizat pe scară largă în cosmetic atât corpul, cât și părul.

Acest ulei este, de asemenea, numit unt de nucă de cocos și punctul său de topire este de 25 ° C, astfel încât în timpul iernii îl solidificăm atunci când este depozitat la temperatura camerei, în timp ce vara este normal să îl avem ca lichid. Chiar dacă vă schimbați starea fizică, nu trebuie să ne facem griji, deoarece este un ulei foarte stabil și își menține proprietățile atât în stare solidă, cât și în stare lichidă.
Proprietăți de slăbire
Uleiul de nucă de cocos este obținut prin stoarcerea pulpei de nucă de cocos, acest ulei care se obține este foarte bogat în acizi grași saturați, iar aceștia sunt responsabili pentru proprietățile sale de slăbire.