Pentru ce; servește ulei esențial de lavandă. Utilizări și proprietăți
Utilizarea uleiurilor esențiale în scopuri cosmetice este din ce în ce mai la modă datorită originii sale naturale și a numeroaselor sale beneficii. Vă spunem ce puteți obține folosind cea de lavandă.
Actualizat 8 noiembrie 2019, ora 14:30

Cu toții avem multe îndoieli atunci când ascultăm pe cineva apropiat (sau citim opinii) cu privire la beneficiile acestui sau acelui produs de înfrumusețare de origine naturală. Și asta este este imposibil să nu ne întrebăm dacă este într-adevăr la fel de bun și de eficient pe cât se spune sau există o mulțime de legende urbane in spate. Noi, care suntem foarte sceptici cu privire la aceste lucruri (este ceea ce are această profesie) ne-am propus să investigăm pentru a clarifica îndoielile voastre și ale noastre și despre asta am descoperit ulei esențial de lavandă, unul dintre cei mai apărători.
De unde vine uleiul esențial de lavandă?
Probabil că sunteți familiarizați cu plantele de lavandă, deoarece acestea sunt peste tot și miros minunat. Uleiul esențial este obținut din florile în sine, cele care au o nuanță purpurie atât de caracteristică și o formă de vârf. Amintiți-vă că uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și unele dintre ele sunt mai bine diluate. Citiți mai întâi ambalajul.