Descoperă aceste 5 proprietăți ale uleiului de măceșe; Labeau Organic
Cine dintre noi nu s-a gândit cum ar arăta fața noastră fără acele pete.
Cine dintre noi nu și-a imaginat cum am putea netezi ridurile, vergeturile sau vergeturile ...?
Nu este nimic în neregulă cu petele, ridurile sau vergeturile. Îmbătrânirea este un proces metabolic inevitabil. Dar putem întârzia efectele oxidative ale pielii.
Nu am auzit încă de uleiul de măceș?
Ei bine, pregătește-te. Este răspunsul pe care l-am căutat.
Această plantă revoluționează lumea produselor cosmetice pentru că este unul dintre cei mai puternici regeneratori ai pielii. „Sămânța tinereții veșnice”, o numesc ei, datorită proprietăților sale anti-îmbătrânire.
Uleiul de măceșe este considerat unul dintre cele mai puternice produse anti-îmbătrânire și pentru a preveni afecțiunile pielii ... un cadou direct al naturii!

De unde vine uleiul de măceșe?
Acest ulei vegetal este extras din semințele arbustului Rosa eglanteria, din aceeași familie de trandafiri. Planta produce un fruct rotund plin de semințe (acestea reprezintă 70% din greutatea sa!) Și de acolo uleiul este extras prin presare la rece.