6 beneficii ale parafinei pentru frumusețea ta - Bekia Belleza
Parafina a fost descoperită de Carl Reichenbach în secolul al XIX-lea și este un ingredient cu ajutorul căruia poți să faci minuni în rutina ta de frumusețe.

Sunt produse naturale Beneficiile cărora depășesc cu mult orice produs pe care oamenii l-au inventat sau l-au dezvoltat, iar unul dintre ele este, fără îndoială, parafina. În ciuda faptului că originea sa îi face pe mulți să-și pună mâinile în cap, mai ales când vorbim despre avantajele acestui produs pentru piele, adevărul este că s-a dovedit a fi foarte benefic în tratamentele de înfrumusețare.
De aceea câștigă din ce în ce mai multă importanță în lumea îngrijirea feței și a corpului, și nu numai în acele produse cu prețuri ridicate, ci și în toate cele pe care le putem considera accesibile. Pentru că, deși parafina provine dintr-o materie primă al cărei preț nu este ieftin, ea poate fi găsită în unele produse cosmetice la un preț bun și cu beneficii foarte importante.
Dar să începem de la început: ce este parafina, s-ar putea să vă întrebați. Practic, parafina este un set de hidrocarburi, toate petrol original și cărbune. Odată extrase aceste hidrocarburi, acestea sunt transformate într-un ulei mineral care, ulterior, este trimis către toate acele laboratoare care l-au solicitat pentru a fi transformate în produse de înfrumusețare. Nu este folosit doar în industria cosmetică, dar este folosit și pentru a face lumânări și chiar pentru a face unele alimente.
Parafină nu are miros propriu, dar este de obicei încorporat un anumit tip de componentă pentru a face mirosul, de obicei fructe, cum ar fi piersicile. Fiind un ulei, este de obicei utilizat în stare lichidă, deoarece în această stare avantajele parafinei sunt mult mai notabile. Dar pentru ce se folosește parafina? Pentru nenumărate lucruri!
1 Hidratarea la extrem
Parafina este, mai presus de toate, o produs extrem de hidratant. Se folosește de obicei în cremele hidratante pentru pielea foarte uscată sau pentru climele foarte reci, deoarece pielea tinde să se deshidrateze. Deși are mult mai multe beneficii, iar utilizarea sa este mult mai răspândită.
Pe lângă hidratarea superficială, realizează o creștere considerabilă a fluxului sanguin în zona în care este aplicat. Tocmai asta face ca această hidratare să fie mult mai profundă și să se răspândească pe toate straturile pielii. De aceea, la nivel de frumusețe, este utilizat de obicei în special pe față, deși poate fi utilizat și pe aproape orice parte a pielii.