Ulei de măceșe - Ulei cu acțiune regenerantă și reînnoitoare
trandafir Proprietățile uleiului de măceșe
L & S.- Uleiul de măceșe este un tip de ulei vegetal care este bine cunoscut pentru numeroasele sale proprietăți. De fapt, acestea sunt la fel de valoroase pentru medicină; de exemplu în dermatologie, estetică etc; ca fiind un ulei cosmetic excelent. În plus, măceșul este foarte bogat în vitamina C. naturală. Suplimentele naturale de vitamina C de înaltă puritate sunt fabricate din acesta.

Uleiul de măceșe este extras prin presarea semințelor. Este un tip de trandafir sălbatic care crește ca tufișurile. Este vorba de Rosa moschata sau Rosa rubiginosa. Crește în special în zonele andine din Chile și Argentina. Uleiul său este deosebit de valoros, deoarece conține mai mulți acizi grași esențiali diferiți. De exemplu omega 3, 6 și acizi grași linoleici; pe lângă diferiți antioxidanți și diverse vitamine, cum ar fi retinolul, vitamina A; Vitamina C; vitamina E etc.
Cele mai semnificative proprietăți ale sale:
- Ridurile de mică adâncime sunt eliminate din piele, redându-i aspectul natural, ungerea și hidratarea optimă.
- Reducerea cicatricilor cu regenerarea țesuturilor.
- Cu uleiul de măceșe, pigmentarea este redistribuită, eliminând petele pielii. Un bun ajutor în melasme, cloasme și lentigine.
- Îmbunătățește simptomele la pacienții cu boli ale pielii, cum ar fi psoriazisul, hiperkeratoza, cheratozele actimice etc.
- Realizează acțiuni preventive și corective pentru fotoîmbătrânire și cancer de piele sau melanom cauzat de expunerea la radiații solare. Activează autogenerarea melaninei.
- Alte semne dermatologice.