Ulei de jojoba Alqvimia 100 ml - Conceptul de frumusețe

Îmbunătățește-ți bustul până la 2,2 cm fără intervenție chirurgicală și într-un mod 100% natural. Este unul dintre produsele iconice ale Alqvimia.

jojoba

Jojoba este unul dintre cele mai apreciate ingrediente cosmetice din lume datorită proprietăților sale hidratante, emoliente și antioxidante. Uleiul natural de jojoba provine din semințele de Simmondsia chinensis, un arbust deșert lemnos, veșnic verde, originar din deșertul american Sonora. Uleiul de jojoba are o stabilitate termică și oxidativă foarte ridicată, ceea ce înseamnă că este un ulei foarte dificil de rânced. Uleiul de jojoba oferă seboreglare și normalizare a straturilor superficiale ale pielii, ceea ce îl face ideal pentru tenul gras, deoarece lubrifiază foarte bine și ne lasă pielea foarte moale și catifelată, nu grasă. Și Virgin, se obține prin presiune rece și se solidifică sub 20ºC. Acest ulei oferă elasticitate, hidratare, fermitate și proprietăți regenerative pielii.

Acest ulei este recomandat în formulările de după soare, hidratante faciale, demachiante faciale, machiajul ochilor, demachiant pentru ochi, hidratante pentru corp, creme pentru mâini, loțiuni de ras și creme și uleiuri după bărbierit.