Ulei de floarea soarelui - Produse cosmetice testate

soarelui

Ce este uleiul de floarea soarelui

ulei de floarea soarelui este un ulei de origine vegetală care se extrage din presiune rece a fructelor găsite în interiorul conducte floarea soarelui.

INCI: Ulei de semințe de Helianthus Annuus

La ce se folosește uleiul de floarea-soarelui în cosmetică

În cosmetică este utilizat foarte frecvent deoarece este un ulei ieftin. Acesta este de obicei uleiul unde extracte macerate de cele mai multe ori, deoarece este un ulei ușor, deci funcționează bine ca ulei de bază.

În plus, în formulele cosmetice este obișnuit hidratează, hrănește și condiționează pielea datorită acțiunii sale emoliente.

Are o compoziție excelentă în acid linoleic, bogat în omega 6 care ajută la protejarea și repararea barierei pielii. De asemenea, este compus din acid oleic și acid palmitic, Acesta din urmă este responsabil pentru eliminarea bacteriilor, astfel încât uleiul de floarea-soarelui este uneori folosit pentru produsele care tratează acneea.

Proprietățile uleiului de floarea-soarelui

  • Nutritiv și hidratant
  • Emolienți
  • Antioxidanți
  • Antibacterian