Ulei de alune din Chile - Beneficii ale sănătății și bunăstării uleiului de alune din Chile
Cuprins

Ulei de alune chiliene Este una dintre cele mai utilizate în industria cosmetică, dar este folosită și în bucătărie ca pansament.
Acest ulei conține o cantitate mare de acid hexadecanoic și retinol, ceea ce îl face să se absoarbă rapid și are, de asemenea, o mare capacitate de absorbție UV, ceea ce îl face un protector solar natural, oferindu-ne o protecție foarte mare împotriva razelor sale dăunătoare. Ca toate alunele, are o cantitate mare de vitamina A și E.
Fiind vitamina A esențială pentru creșterea și întreținerea celulelor corpului nostru și vitamina E una dintre cele mai protectoare împotriva îmbătrânirii. Cu toate aceste proprietăți, nu este surprinzător faptul că tot mai multe produse cosmetice au ulei de alune chiliene în formula lor.