Glicerină vegetală - Nutri Diet
Glicerina vegetală este, de asemenea, cunoscută sub numele de glicerol și este un lichid transparent care nu are miros din uleiuri vegetale, în special ulei de palmier, soia sau ulei de cocos.

Dacă vreți să știți ce este glicerina vegetală, la ce servește, ce poate face pentru tine, ce proprietăți are și unde îl puteți obține, nu ezitați să continuați să citiți aceste rânduri.
Glicerina este cunoscută și sub numele de glicerol și se obține din uleiul plantelor printr-un proces numit hidroliză.
Ce este glicerina vegetală?
Glicerina vegetală este un lichid transparent, incolor, care nu adaugă miros, are un gust dulce și este solubil în apă și alcool.
Are multe utilizări și acoperă multe domenii din industria cosmetică, alimentară și farmaceutică. În plus, este utilizat ca înlocuitor al alcoolului în tincturile botanice și erbacee.
Proprietățile glicerinei vegetale
Este realizat dintr-un proces de hidroliză. Acest proces constă în presiunea care se exercită asupra uleiurilor la o anumită temperatură împreună cu o anumită cantitate de apă.