Date nutriționale pentru condimentele cu ulei de nucă Macadamia
Informații generale
Uleiul virgin de macadamia se obține prin presarea la rece a fructelor crude ale nucii de macadamia. Are o culoare galben deschis (aproape transparent) cu o aromă blândă și plăcută. Compoziția uleiului de macadamia este bogată în special în acizi oleici, linoleici, vitamina E și steroli (Avenasterol), care îi conferă proprietăți foarte catifelante și calmante.

Uleiul de macadamia este un ulei extrem de fin, fluid și ușor. Un ulei ideal pentru uz cosmetic, deoarece oferă elementele nutritive necesare pentru a menține pielea strălucitoare și sănătoasă. Este un produs fin care pătrunde ușor în piele, conferindu-i strălucire, catifelare și o textură mătăsoasă. Redă elasticitatea, turgorul și tonul pielii devitalizate, astfel încât utilizarea sa, amestecată cu susan sau ulei de susan, devine un balsam foarte valoros în îngrijirea pielii lăsate.