Ce proprietăți are uleiul de semințe de in ✔ - Periodista Digital

Mai multe informatii

Cele mai bune uleiuri de curățare pentru piele 👈

Beneficiile uleiului de cătină 💛

Este un produs multifuncțional datorită compoziției sale, uleiul din semințe de in este cea mai bogată sursă de plante Acidul α-linolenic (ALA), un compus din seria Omega-3, de asemenea oferă antioxidanți lignani și fibre.

proprietăți

Are proprietăți benefice pentru a reduce riscul de boli boli cardiovasculare, diabet și osteoporoză.

De secole a fost folosit în medicina tradițională, de asemenea ca remediu de înfrumusețare și pentru a îmbunătăți aspectul lemnului, în Periodista Digital you avem mai multe detalii.

  1. Ingrediente active din ulei de in
  2. Proprietățile uleiului de in
    1. Prevenirea bolilor de inimă
    2. Îmbunătățiți afonia și bronșita
    3. Oferă Omega -3
    4. Ajută la reducerea frizului
    5. Benefic pentru piele
    6. Efecte laxative
  3. Uleiuri de in recomandate pe Amazon
    1. Ulei vegetal Naissance Flaxseed 250ml - 100% pur, virgin, presat la rece, vegan și non-OG
    2. Ulei de in - 500ml - 100% pur
    3. Ulei organic de semințe de in pentru cosmetice și wellness B.O.T (500 ml)
    4. Momente Mistice - Ulei de in (1 litru, 100% pur)
  4. Ați putea dori, de asemenea
    1. Uleiuri de păr, cum să le folosiți?

Ingrediente active din ulei de in

Uleiul de in este una dintre cele mai vechi culturi. Numele său latin este Linum usitatissimum, ceea ce înseamnă 'foarte util'.

Totul din uzină este utilizat, fie direct, fie datorită procesării, țesătura de in este încă unul dintre cele mai apreciate pentru cearșafuri sau articole de îmbrăcăminte de modă.

Inul a fost folosit în principal pentru fabricarea de pânză și hârtii, în timp ce uleiul de in și subprodusele sale sunt utilizate pentru formularea furajelor și pentru tratarea lemnului.

În ultimii ani, acest ulei a câștigat popularitate pentru beneficiile sale pentru sănătate asociat cu componentele sale active.