Ce este parafina și care sunt beneficiile sale pentru pielea ideală?
În ultimii ani, din ce în ce mai multe produse cosmetice sunt realizate cu formule care conferă o proeminență clară acestei substanțe care oferă numeroase beneficii pentru hidratarea profundă a pielii și, în general, pentru ameliorarea durerilor musculare și articulare, printre altele.
Când începem să căutăm cele mai bune produse care să aibă grijă de fizicul nostru, găsim articole nesfârșite cu diverse componente, pe care, în majoritatea cazurilor, rareori ajungem să le cunoaștem exact pentru ce sunt sau care vor fi beneficiile lor atunci când le aplicăm. În ultimii ani, din ce în ce mai multe produse cosmetice sunt realizate cu formule care dau un rol clar parafinei, care nu este altceva decât o substanță care este utilizată atât în tratamente pentru bărbați, cât și pentru femei și care oferă numeroase beneficii pentru hidratarea pielii într-o adâncime profundă. și, în general, pentru a atenua durerile musculare și articulare. Deși asta ne spun tratamente precum parafina, o puteți găsi într-un număr mare de produse cosmetice la prețuri bune, vom detalia totul despre această componentă naturală, astfel încât, pe lângă cumpărarea ieftină, să o puteți face cu calitate.

Ce este?
Parafina este un set de hidrocarburi care provin din petrol și cărbune care sunt transformate în ulei mineral care este trimis ulterior la laboratoare pentru a fi utilizate în cosmetică. Este o substanță de bază importantă în multe tratamente de înfrumusețare, deși este folosită și la fabricarea lumânărilor sau în industria alimentară. Deși de obicei nu are miros dacă aroma poate fi inclusă independent, piersica fiind cea mai normală. Este utilizat în stare lichidă astfel încât să ofere beneficiul maxim care rezidă în proprietățile sale odată ce a fost topit.