Acid kojic, pentru ce este blogul PromoFarma
Ai auzit de acid kojic? Cu siguranță da! Și este unul dintre cei mai eficienți agenți de depigmentare utilizați în cosmetică. În acest post vă spunem toate beneficiile sale (care nu sunt puține) și vă dezvăluim produsele TOP care îl încorporează.

Ce acid acid kojic este utilizat?
acid kojic A fost descoperit acum câteva decenii în Japonia și este în prezent unul dintre cele mai utilizate ingrediente în creme, geluri și tratamente de înfrumusețare. Ce este al tau Beneficii cel mai remarcabil?
- Este rezistent la pete. Este una dintre proprietățile sale principale. Acidul kojic inhibă producerea enzimei tirosinază, care este responsabilă de reglarea melaninei. Din acest motiv, această componentă este capabilă să lumineze pielea, să unească tonul feței, să netezească pistruii și să îmbunătățească aspectul petelor de pigmentare, cele produse de razele soarelui.
- Înmoaie pielea. În plus, acidul kojic este utilizat și în săpunuri și geluri împreună cu exfolianți pentru a lăsa pielea mai moale.
- Antioxidant. Astăzi, proprietățile antioxidante ale acestui acid sunt descoperite, o veste excelentă pentru tratarea ridurilor și a altor urme ale vârstei.
- Nu este fotosensibil. Unul dintre beneficii este că nu patează pielea atunci când este expus la soare. Cu toate acestea, prin reducerea producției de melanină, pielea își pierde o parte din protecția sa naturală, astfel încât utilizarea protecției solare este încă necesară.