Utilizările untului de shea în produse cosmetice
Acele fructe pe care le vedeți în fotografie sunt numite nuci de karité în Africa, țara lor de origine. Ele cresc pe copacul de shea, considerat sacru, și din acest motiv sunt colectate doar cele care cad pe pământ, niciodată din ramurile sale. proprietăți cosmetice Există mai multe unturi de shea și voi dezvălui secretele sale.

Nucile decojite se iau, se fierb, se sfărâmă bine și se frământă și de acolo se obține pasta asemănătoare untului: unt de shea. Se folosește foarte mult în cosmetică și vreau să subliniez că în această postare vă povestesc despre minunile shea pur, 100% natural fără aditivi.
Este grăsime vegetală pură. Cea mai bună calitate vine de la copacii din Burkina Fasso, Coasta de Fildeș, Mali și Sudan. Nu miroase și nu gustă nimic și este un emolient fantastic pentru piele. Te văd venind: grăsime pentru îngrijirea cosmetică pentru bărbați? Coate, tocuri, buze tăiate, .
Proprietăți cosmetice ale untului de shea
Acest produs miraculos este pentru pielea uscată și deshidratată, de asemenea pentru pielea sensibilă, dar este un produs pe care trebuie să-l faci considera ca concentrat. Vă rugăm să nu lăsați pe nimeni să se gândească să-l aplice pe față bucată cu bucată. Nici că este pescar sau muncitor în construcții în Siberia și pielea îi este deteriorată (desigur, nici în acele locuri, nici nu i-ar face rău).
Emolient înseamnă înmuierea, repararea, anti-crăparea pielii, redă elasticitatea pielii uscate într-un timp record. Este hidratant și, datorită grăsimii sale, acționează antidehidratant (Minimizează apa din piele care iese: din moment ce am hidratat-o, putem păstra acea apă înăuntru).
Una dintre cele mai utile proprietăți este mare putere de regenerare: pielea deteriorată renaște. Acum veți vedea că îl puteți folosi pentru o duzină și jumătate din nevoile zilnice.