Utilizări și proprietăți ale parafinei ca agent de slăbire

Parafina a devenit unul dintre cele mai populare produse din industria estetică. Tratamentele cu parafină sunt uneori folosite ca reducătoare, deși aplicarea sa stelară este ca tratament hidratant pentru piele, în special în manichiură, unde are un număr mare de adepți și obține rezultate foarte pozitive.

Acest produs eficient aplicat la cald, în stare lichidă, astfel încât, atunci când intră în contact cu pielea, se răcește și se întărește, construind o barieră solidă care forțează țesuturile să primească componentele reducătoare. Această metodă este recunoscută ca fiind cel mai bun sistem și unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a pierde în greutate și a pierde dimensiunea.

Proprietăți de parafină

agent
Parafina este una dintre multele produse care sunt create pentru a reduce greutatea, Este un derivat al petrolului, care până de curând avea o singură utilizare cunoscută popular: fabricarea lumânărilor, pentru care a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri. Numele său, parafină, provine din latinescul „parum” și „affinis” și înseamnă „care are puțină afinitate”. Acest derivat este o substanță inertă și foarte stabilă, ale cărei calități îl fac din ce în ce mai popular în aplicații fizioterapeutice și în tratamente estetice.

Datorită proprietăților sale, industria cosmetică o folosește mai frecvent ca ingredient activ în creme, în care dobândește un consistență similară vaselinei. În ceea ce privește tratamentele estetice, parafina este utilizată în stare lichidă. Pentru topirea cheratinei, se folosesc topitori de parafină special concepuți, astfel încât să capete consistența și temperatura corecte. Cele două aplicații principale ale sale în frumusețe sunt ca tratament de înmuiere și hidratare a pielii și ca tratament de reducere.