Utilizări și beneficii ale glicerinei vegetale; Fac diete dietetice pentru a slăbi și a slăbi

glicerinei
Glicerina VegetaEste o substanță inodoră pe bază de uleiuri vegetale precum palmier, soia și nucă de cocos, motiv pentru care este cunoscută sub numele de glicerină vegetală, există și glicerină animală pe bază de grăsime și hidroxid animal. Atât uleiurile de nucă de cocos cât și uleiul de palmier conțin trei acizi grași care se combină cu glicerina (triglicerida). Glicerina vegetală este utilizată într-o gamă largă de produse cosmetice și alimentare, precum și în suplimente pe bază de plante.

UTILIZĂRI ȘI BENEFICIILE GLICERINEI VEGETALE

Glicerina vegetală este o substanță asemănătoare siropului care se dizolvă ușor în apă. Este creat atunci când trei atomi de carbon se leagă cu hidrogen pe o parte și hidroxil pe de altă parte. Glicerina vegetală din punct de vedere tehnic este un alcool, cu toate acestea este clasificată ca carbohidrat de către Food and Drug Administration (FDA), deoarece adaugă calorii fără a fi grăsime sau proteină. Glicerina vegetală 100% pură nu îngheță ușor, dar dacă poate fi sub formă solidă, se topește la 64,4 ° C. Adăugarea de glicerină vegetală în apă va reduce punctul apei, care este afectat de concentrația glicerinei din congelare. Acesta este motivul pentru care este adesea folosit ca antigel non-toxic sau ca depozit de lichide sensibile în laboratoare.

Glicerina vegetală folosește
Datorită proprietăților sale de a fi transparent, incolor, dulce, solubil în apă și de a reține umezeala, glicerina vegetală are multe utilizări. Este foarte ușor de produs și are multe beneficii în produsele cosmetice și alimentare.

Produse cosmetice

Glicerina vegetală este utilizată în multe hidratante pentru a preveni pielea uscată și îmbătrânirea pielii. Proprietățile hidratante ajută la menținerea pielii tinere.

Probleme de piele

Utilizarea unei forme pure de glicerină vegetală pe piele va ajuta la acnee, eczeme, psoriazis și alte afecțiuni ale pielii. Este un produs natural hipoalergenic, antibacterian, care previne agravarea și inflamația. Utilizarea formei pure în locul altor produse care o includ ca ingredient este cea mai benefică.

Îngrijirea părului