Uleiul din germeni de grâu recunoscut pentru aportul său de vitamina ECuidarteBIO

de Carmen | 29 iunie 2016

uleiul

Uleiul de germeni de grâu este recunoscut pentru conținutul său ridicat de vitamina E.

De culoare portocalie intensă, conține mai multă vitamina E decât orice alt ulei vegetal, conține și caroten și lecitină vegetală, acest ulei este foarte util pentru pielea uscată și matură, deoarece hrănește și previne pierderea umezelii.

Germenii de grâu ne ajută să prelungim durata de viață a oricărui produs datorită bogăției sale în vitamina E, unele uleiuri vegetale precum uleiul de avocado se râncește ușor, pentru a-și prelungi durata de valabilitate, va trebui pur și simplu să adăugăm puțin ulei de germeni de grâu.

Pentru a obține toate beneficiile uleiului de germeni de grâu trebuie folosiți-l nerafinat și presat la rece, are o consistență groasă și o aromă puternică.

Pentru a înțelege mai bine beneficiile uleiului de germeni de grâu, este necesar să înțelegem bine vitaminele și acest lucru ne va conduce la un alt concept important care este radicalii liberi, pentru a înțelege bine toate aceste concepte:
Ne lipsește această postare: Vitamine și radicali liberi.

Vitamina E este o bază: fie o adăugați direct, fie includeți active care au un procent ridicat.

De ce să adaug ulei de germeni de grâu la produsele mele cosmetice?