Uleiul de ricin, cel mai bun produs pentru întărirea părului

ricin

Uleiurile vegetale sunt concentrate puternice de vitamine, acizi grași și alți nutrienți care au nenumărate beneficii pentru sănătatea noastră. Uleiul de ricin se caracterizează prin proprietăți excelente, în special pentru a ne întări părul și a promova creșterea acestuia. Vă povestim totul despre acest elixir de frumusețe naturală pe care nu îl puteți rata.

Ulei de ricin, Cunoscut și sub numele de ulei de ricin, este extras din semințele arborelui cu același nume, arborele de ricin, originar din Africa de Nord. Puterea lui regenerator, hidratarea și vindecarea sunt date datorită conținutului ridicat de acizi grași esențiali, foarte benefic pentru sănătate. Uleiul de ricin conține în special acid ricinoleic, un ingredient bogat în Omega 9. În plus, are un conținut ridicat de Vitamina E, un puternic antioxidant natural care previne îmbătrânirea celulară. În general, uleiurile esențiale naturale sunt ingrediente bogate în vitamine și antioxidanți cu beneficii mari pentru pielea și părul nostru, de aceea sunt prezente în numeroase produse cosmetice sau alte produse de îngrijire personală, cum ar fi săpunurile. În acest articol, vrem să aprofundăm toate utilizările și beneficiile pe care le are uleiul de ricin pentru părul tău, să-l adăugăm la lista de cumpărături și să începem să arăți o coamă incredibilă. Vă spunem totul despre acest ingredient natural.

Uleiul de ricin: un elixir de frumusețe naturală

Datorită compoziției sale bogat în nutrienți și acid ricinoleic, uleiul de ricin are proprietăți mai puternice pentru sănătatea pielii și a părului decât un produs cosmetic. Cel mai bun lucru este că este un produs natural, în multe ocazii bio, fără substanțe chimice care ne pot deteriora celulele și respectuos cu mediul.

Acest ulei vegetal poate fi folosit ca Tratament de înfrumusețare în diferite părți ale corpului nostru, este un produs foarte versatil care ne oferă o îngrijire totală și care va deveni un element de bază în rutinele dvs. zilnice.

Acestea sunt cele mai importante utilizări ale uleiului de ricin (sau uleiului de ricin):

Puterea hidratantă

Uleiul de ricin este perfect pentru tratat piele uscata sau cu unele imperfecțiuni precum vergeturile, petele sau cicatricile. Datorită conținutului ridicat din Vitamina E, acest ulei favorizează Regenerarea celulară și face aceste semne mai puțin vizibile. De asemenea, este foarte eficient în zonele corpului în care pielea este foarte subțire și poate fi ușor deteriorată sau îmbătrânită, de exemplu, în cercurile întunecate.

Ulei de ricin Acesta va hidrata profund pielea din această zonă, redând netezimea natural, fără a cheltui o avere pe produse cosmetice specifice. Incorporați-l în rutina de îngrijire a feței, trebuie doar să aplicați câteva picături de produs pe față și să efectuați un masaj ușor, veți observa pielea mai hidratată și, dacă aveți cicatrici sau pete, veți observa cum se estompează.