Uleiul de cocos, noul aur lichid al celebrei - Bendita Locura Madrid

cocos

Dacă uleiul de măsline este considerat aur lichid, uleiul de cocos devine elixirul magic care triumfă la Hollywood și nu numai. Este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri cu cele mai multe aplicații atât în ​​scopuri dietetice, cât și cosmetice. Blake Lively pregătește măști de păr cu ea, Jennifer Aniston îl folosești în dietă pentru a-ți accelera metabolismul, Elsa Pataki îl aplică pe pielea copiilor lor după scăldat și Emma Stone o folosește ca un demachiant. Este sau nu un elixir magic și versatil?

Cuprins

Stiu utilizări și beneficii din acest ulei miraculos

1. HIDRATEAZĂ PĂRUL
Uleiul de cocos este un nutrient foarte puternic pentru părul nostru, deoarece oferă proteine ​​esențiale și îi permite să crească sănătos și strălucitor. În India este folosit ca balsam și facilitează creșterea părului sau îl repară dacă este deteriorat. Pregătiți o mască de ulei de cocos amestecat cu ulei de măsline și lăsați-o să acționeze o jumătate de oră, de două ori pe săptămână. Coama ta o va aprecia. De asemenea, este utilizat pentru a elimina mătreața și pentru a preveni prezența paraziților precum păduchii. Pur și simplu folosiți ca balsam după șamponare.

2. OAMORĂ STRETCHE ȘI RIDURI
Uleiul de cocos nu este numai ideal pentru afectiunile pielii, precum dermatita sau pielea uscată, dar, conform diferitelor studii, întârzie îmbătrânirea pielii noastre, prevenind caracteristici vizibile precum vergeturile, ridurile sau lăsarea. Atâta este puterea sa încât tot mai multe firme cosmetice includ ulei de cocos în compozițiile lor.

3. AJUTĂ SĂ PIERDĂ GREUTATE
Uleiul de cocos va fi cel mai bun aliat al tău pentru a slăbi datorită acestuia aport în acizi grași lant mediu care iti permite sa slabesti. În plus, ajută la funcționarea sistemului endocrin și a glandei tiroide, ceea ce permite controlul greutății într-un mod mai adecvat. Trigliceridele cu lanț mediu prezente în uleiul de cocos pot crește consumul de energie al organismului în comparație cu aceeași cantitate de calorii din acizii grași cu lanț lung. Un studiu recent a constatat că ingerarea între 15 și 30 de grame de trigliceride cu lanț mediu pe zi ne poate accelera metabolismul cu până la 5% sau, în aceeași măsură, aproximativ 120 kcal pentru majoritatea oamenilor. De asemenea, ajută la reducerea grăsimii abdominale „periculoase”,

4. ÎNGRIJIȚI INIMA ȘI COLESTEROLUL
Prezenta lui Grăsimi saturate în uleiul de cocos aduce beneficii inimii noastre. Deoarece conține 40% acid lauric, previne anumite boli de inimă și reglează nivelurile ridicate de colesterol. De fapt, uleiul de cocos este benefic pentru arterioscleroză și hipertensiune arterială. Combinația sa unică de acizi grași cu lanț mediu, care se găsesc și în laptele matern, s-a dovedit a fi foarte benefică în evitarea riscurilor de boli cardiovasculare.

5. ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ DIGESTIA ȘI OFERI VITAMINE
Pe plan intern, uleiul de cocos este un mare aliat al sănătății noastre digestive, deoarece poate fi folosit ca ulei de gătit și este mult mai sănătos decât alte tipuri de uleiuri. Vă mulțumesc pentru proprietăți antimicrobiene este, de asemenea, utilizat pentru a atenua unele afecțiuni, cum ar fi sindromul intestinului iritabil. Pe de altă parte, uleiul de cocos îmbunătățește absorbția vitaminelor din grupa A, B, D, E, K, beta caroten, coenzima Q10, calciu și magneziu.