Ulei de tărâțe de orez - Cantitate 250ml - Cosmetica Organica Canarias

Bogat în fitosteroli și acid ferulic, uleiul de tărâțe de orez are o serie de proprietăți antioxidante care sunt foarte benefice pentru corpul nostru, cu un conținut ridicat de oryzanol (oryzanol) și vitamina E.

250ml

Descriere

Se arată ca un ingredient foarte eficient pentru a face tot felul de produse de protecție solară și piele sensibilă. Beneficiile sale sunt nenumărate, fiind foarte utile pentru tratarea tuturor tipurilor de eczeme, leziuni care pot apărea pe piele, pete întunecate, piele uscată etc. Schimbați imaginea și starea pielii dvs., îmbunătățind textura și oferindu-i o mai mare claritate pentru a combate direct petele de pe piele. De-a lungul timpului, având în vedere posibilitățile și beneficiile pe care le oferă, a devenit un element indispensabil în lumea cosmeticelor și a frumuseții.

Beneficiile uleiului de tărâțe de orez pentru piele

Uleiul de tărâțe de orez este fără îndoială o sursă foarte bogată de acizi linoleici, care are și un conținut important de squalen, care acționează ca un puternic antioxidant. Unul dintre principalele sale beneficii are legătură cu producția de colagen, care, deși este o substanță care, în general, ar trebui să fie generată de corpul nostru în mod natural, adevărul este că vine un moment în care este din ce în ce mai dificil datorită trecerii timpului, trebuind să o obținem prin diferite alternative. De asemenea, are o cantitate semnificativă de vitamina E și Oryzanol Gamma (gama Oryzanol), care susține sănătatea inimii și scade colesterolul.