Ulei de ricin virgin terpenic 500 ml - Herborist online

Ulei de ricin prima presare la rece
Uleiul de ricin terpenic este obținut din semințele ricinus communis L., o plantă Euphorbiaceae originară din India, Africa de Est și regiunea mediteraneană.
Este utilizat în special și, în acest caz, este indicat, pentru uz extern, cum ar fi tratamente pentru păr sau utilizări cosmetice (sprâncene, unghii, gene ...)
Pentru ce este uleiul de ricin terpenic?
Uleiul de ricin BIO este utilizat pentru păr si filele Mai ales și atâta timp cât menține o calitate în fabricarea sa și cu o concentrație suficientă, produselor pe bază de ulei de ricin pur li se atribuie proprietăți medicinale.
Acesta din urmă se datorează în principal faptului că ricinul (uleiul său) este un triglicerid, format din acizi grași esențiali. 90% dintre aceștia sunt omega 9, dar oferă și o cantitate mare de vitamina E, minerale și proteine cu proprietăți antifungic, antibacterian și antiinflamator.
Acest produs este cunoscut de diferite generații, deoarece a fost utilizat în mod tradițional pentru probleme cu pielea și părul.
Prestigioase laboratoare de medicină naturală, cum ar fi El Granero, susțin că este util pentru curățarea feței, pentru hidratarea și prevenirea ridurilor, precum și a acneei, pentru a reduce cicatricile și vergeturile, chiar dacă dupa soare și liniștitor de mușcături, dar adevărul este că este indicat în special pentru a stimula creșterea genelor și a părului, evitând și vârfurile despicate și îmbunătățind calitatea părului și a unghiilor.