Ulei de marula pentru îngrijirea pielii, feței și corpului

marula

Uleiuri pentru îngrijirea pielii, uleiuri pentru îngrijirea părului și uleiuri pentru corp. Dacă sunteți unul dintre cei care are raftul de baie plin de recipiente și produse cosmetice, acest lucru vă poate interesa. Știm un produs util pentru îngrijirea și hidratarea completă: uleiul de marula. Îți spunem tot ce poate face pentru tine.

Odată cu trecerea timpului și mai ales în ultimii ani, uleiurile naturale au câștigat teren față de creme și seruri în tot ceea ce are legătură cu îngrijirea pielii și a părului. Au devenit aliați fundamentali atunci când vine vorba de hidratare, repararea daunelor și îmbunătățirea calităților pielii și părului: strălucire, luminozitate, suculență.

Astfel, dacă ți-a plăcut cosmeticele naturale, probabil că aveți mai multe produse de îngrijit pentru fiecare parte a corpului. Ulei de cocos pentru hidratarea corpului, ulei de avocado pentru îngrijirea și repararea părului sau ulei de măceșe pentru îngrijirea pielii, de exemplu. Dar ce ai spune dacă ai ști asta există un singur ulei vegetal natural cu care puteți hidrata, repara și înmuia pielea feței, pielea corpului și, în plus, părul?

Browserul dvs. nu poate afișa acest videoclip

Ce este uleiul de marula?

Uleiul de marula a fost folosit de secole în Namibia pentru hidratarea și repararea pielii. Una dintre caracteristicile sale fundamentale este că are Cu 60% mai mulți antioxidanți naturali decât alte uleiuri vegetale populare, cum ar fi uleiul de cocos, uleiul de argan sau uleiul de avocado. Dar de unde vine?

Uleiul de marula este extras din nucile de copac marula, Originar din Africa și de ce mulți numesc acest extract miracol african. Aceste fructe sferice și verzi devin galbene atunci când sunt coapte și cad din copac, iar printr-un proces artizanal dau naștere unui ulei moale și deschis la culoare, similar cu uleiul de migdale. Acest tratament poate fi efectuat numai între februarie și iunie, când fructele sunt suficient de coapte.

Proprietățile uleiului de marula

Uleiul de marula este renumit în special pentru proprietățile și nutrienții săi. Și conține 72% din Omega 9, precum și acid linoleic, steroli, flavonoide, catechine și acid stearic. În plus, are proprietăți antimicrobiene, antioxidante și antiinflamatoare. Aceste calități fac din uleiul de marula un tratament excelent pentru acnee și pentru a încetini îmbătrânirea țesuturilor. Și dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, este de zece ori mai rezistent la oxidare decât uleiul de măsline. Aveți nevoie de mai multe motive pentru a încerca? Vă spunem cum îl puteți folosi.