Ulei de măceșe pentru a te menține tânăr

Măceșul este un arbust sălbatic mic, plin de flori albe și roz, care crește în zone din Patagonia, Chile și Peru. Pe lângă faptul că este o plantă unică și frumoasă, din ea se extrage un ulei esențial care este unul dintre cele mai multe regeneratori puternici ai pielii ce se știe.

pentru

Constatarea sa a fost o revoluție pentru lumea cosmeticelor, iar utilizările sale sunt multe, deoarece ajută la eliminarea vergeturilor, petelor pielii, ridurilor. Pe lângă faptul că este foarte benefic pentru corpul nostru pentru că conține 95% acizi grași esențiali care oferă diferite beneficii corpului nostru.

Uleiul de măceșe este un ulei esențial puternic alcătuit din diferite tipuri de acizi grași esențiali precum palmic, stearic, linoleic (strâns legat de sinteza colagenului) și oleic. Pe lângă faptul că conține vitamina C, acid retinoic, carotenoizi, flavonoide, pectine, polifenoli și riboflavină. Toate aceste substanțe sunt considerate esențiale pentru zonele în care proliferarea de celule noi este ridicată, cum ar fi fața, deoarece ajută la realizarea acestui lucru Regenerarea celulară.