Ulei de cocos virgin și rafinat Beneficii, proprietăți și utilizări
Având în vedere versatilitatea sa, uleiul de cocos are multiple utilizări, indiferent dacă este rafinat sau extravirgin.
De fructe ca nucă de cocos nu se poate pierde nimic, deoarece fiecare parte care o integrează are proprietăți specifice pentru sănătate și, prin urmare, ulei virgin sau rafinat a acestui produs; în fiecare zi câștigă mai mult teren pentru al său practic și beneficii.

În plus, uleiul de cocos este bine cunoscut în cadrul lumea cosmetică, dar acum formează parte indispensabilă a bucătăriei, indiferent de tipul de dietă pe care îl are restaurantul.
A devenit de fapt un must have pentru 90% acizi grași saturați care o compun, care spre deosebire de cele găsite în brânză sau carne , nu sunt dăunătoare sănătății.
Să vorbim despre uleiul de cocos
Acest „trebuie să aibă” Este un produs al cocosului suculent, un fruct tropical care se naște din cocos și al cărui fruct oferă cele mai delicioase produse pentru produse de patiserie și tratamente naturale.
Ulei de cocos sau unt, Se obține dintr-un proces de presare la care este supusă pulpa uscată (materie primă cunoscută sub numele de Chopra) prin diverse procese: Rafinare, dezodorizare și albire.
Datorită acestui fapt, produsul are niveluri extrem de ridicate de acizi grași liberi și hidrogenare parțială.
cu toate acestea, procesul în cauză nu este suficient de sănătos.
Prin urmare, a fost dezvoltat un alt sistem care utilizează celuloză proaspătă care nu include rafinarea chimică. În schimb utilizați mijloace mecanice și naturale care duc la ulei de cocos extra virgin.
În raport cu aceasta, rezultatul își păstrează aproape pe deplin valoarea nutritivă și aduce beneficii mai mari.
În special anterior se obținea din fermentarea laptelui proaspăt al fructului, dar a încetat să se facă în acest fel pentru că nu era practic
După cum sa menționat anterior, creșterea sa se datorează atenției și utilizării pe care vedetele sau bucătarii celebri le-au acordat în ultimii ani; fapt care a adunat studiile asupra nucii de cocos.
Deci, se poate spune că moda pentru natural și organic are avantajele sale.
Deși uleiul este prezent ca tutorial de machiaj și gătit pe care îl vedem pe internet, țărilor le place Thailanda, Filipine și Malaezia Îl consumă ca hrană sau în scop terapeutic. De asemenea, în Insulele Fiji folosit pentru a preveni căderea părului.
Cu privire la Haiti și Indonezia, uleiul este esențial pentru tratarea arsurilor și rănilor.
Compoziția uleiului de cocos
În mod logic, beneficiile uleiului de cocos virgin sunt oferite datorită compoziției sale, adică a acestuia conținut de grăsime.
Anterior, de atunci a fost creat un stigmat asupra nucii de cocos se crede că crește riscul bolilor cardiovasculare pentru grăsimile sale saturate.