Ulei de bumbac - Uleiuri vegetale pentru produse cosmetice

ulei

Cotó - Bumbac - Gossypium

Ulei din semințe de bumbac Este bogat în vitamina E, ceea ce îi conferă principalele caracteristici. Vitamina E este un antioxidant natural și are o rezistență ridicată la oxidare.

Prin urmare, uleiul din semințe de bumbac este un ulei vegetal foarte stabil, iar produsele realizate cu acest ingredient au o durată mai mare de valabilitate.

Descriere produs

ORIGINE ULEIUL VEGETAL DIN SEMINTE DE BUMBAC

bumbac (Gossypium) este o plantă care este cultivată în prezent în SUA, Brazilia, China și Egipt. Planta este originară din Africa, părți din Asia și America de Nord și există înregistrări că a fost deja cultivată de culturi precum greaca și romanul.

În recoltarea bumbacului, fibrele sunt utilizate pentru industria textilă, în timp ce semințe sunt folosite pentru a pregăti Ulei din semințe de bumbac. Profitarea semințelor pentru producția de ulei crește productivitatea și profiturile culturilor de bumbac.

PRODUCȚIE

Ca și în cazul altor semințe oleaginoase, semințele de bumbac au o coajă exterioară dură. Este el nucleu, sau cereale, de unde ai Ulei din semințe de bumbac.

Uleiul vegetal de bumbac se obține după prima presare la rece a semințelor. La presarea inițială, uleiul din semințe de bumbac conține o substanță toxică (gossypol) de culoare roșu până la negru, gust picant foarte puternic și miros puternic.

În timpul rafinării și prelucrării industriale, elimina această substanță toxică și treceți la dezodorizat.

Aproximativ, o tonă de semințe va produce 200 kg de ulei, 500 kg de făină și 300 kg de coji.

PROPRIETĂȚI și CARACTERISTICI

  • Deoarece este un ulei rafinat, are un aspect curat.
  • Auriu deschis la galben roșiatic, delicat și plăcut.
  • bogat in Vitamina D și tocoferol (Vitamina E).
  • Putere mare ca. antioxidant natural.
  • Ulei cu gust castane.
  • Gralinco are ulei din semințe de bumbac calitatea ecologică.