Ulei anticelulic; tico - BOTANICE

Achiziționând acest produs puteți ajunge până la 19 magnolii de loialitate. Coșul dvs. va fi total 19 magnolii care poate fi transformat într-un voucher de reducere de 0,29 € .
INCI: Extractul Coffea Arabica, Extractul Fucus Vesiculosus, Extractul Rosmarinus Officinalis.
Piesă uzată: Frunze, flori și semințe. Extracția uleiului vegetal.
100% natural.
Dozare optimă:
Creme de față: până la 5%
Produse pentru păr: până la 10%
Produse pentru corp și săpunuri: până la 15%
Ce este un ulei infuzat? Este un ulei purtător care a fost impregnat timp de 25-35 de zile cu ierburi, flori sau scoarță. Avantajul utilizării unui ulei infuzat este că acesta conține toate proprietățile terapeutice ale ierburilor care au fost amestecate în ulei. O tehnică utilizată pe scară largă în fabricarea săpunului pentru a îmbogăți în mod natural urma.
Conține: Ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), Extract de Coffea Arabica (cafea verde), Extract de Fucus Vesiculosus (alga fucus), Extract de Rosmarinus Officinalis (rozmarin) .
Sinonime: Oleat, extract uleios. Extract anticelulitic. A nu se expune la lumina soarelui. Păstrați-vă la rece și la îndemâna copiilor.