Gelifiant alginat de sodiu și îngroșător cosmetic natural

Alginat

sodiu

Atenție: Ultimele articole în stoc!

Opțiuni de produs:

Achiziționând acest produs puteți ajunge până la 55 de puncte de loialitate. Coșul dvs. va fi total 55 de puncte de loialitate care poate fi transformat într-un voucher de 1,10 € .

Alginat de sodiu

alginat Este un compus obținut direct din alge marine brune sau brune, care este utilizat pe scară largă în produse cosmetice datorită proprietăților sale de gelifiere atunci când intră în contact cu apa. Algele brune sau brune cele mai utilizate datorită conținutului ridicat de alginat sunt cele aparținând soiurilor Laminaria digitata și Fucus vesiculosus.

Utilizarea alginatului

Alginatul are proprietăți ridicate care oferă posibilitatea utilizării acestuia ca agent de îngroșare, gelifiere sau stabilizare atunci când se fac tot felul de remasuri, măști sau loțiuni.

Utilizarea sa principală este sub formă de măști, atât faciale, cât și corporale. Ușurința de utilizare îl face foarte solicitat în produsele cosmetice pentru casă. Este ușor de aplicat, deoarece este necesar doar să le amestecați cu apă (pentru a putea fi mineral sau, cel puțin, purificat) și, dacă este cazul, un anumit principiu activ specific pentru a-i spori proprietățile.

Îndepărtarea măștii va fi, de asemenea, extrem de ușoară: datorită fermității acestor geluri, măștile sunt îndepărtate simultan, permițând utilizarea acestora chiar și în zone la fel de delicate precum pleoapele.