Cel mai bun ulei de măceșe pentru cicatrici ics Cosmetice naturale
Distribuie aceasta postare
Stresul, poluarea, utilizarea produselor cosmetice inadecvate, razele solare, ne lasă pielea cu un aspect deteriorat. Utilizarea cosmeticelor naturale vă poate ajuta să vă recâștigați aspectul tânăr și sănătos. De aceea este important să știm ce ne dă natura.
Unul dintre aceste ingrediente este măceșul. O componentă larg utilizată de mare putere de regenerare a pielii. Bine cunoscut de femeile însărcinate pentru a preveni și a înmuia vergeturile generate de volumul crescut.
Măceșe
Este un arbust sălbatic care aparține familiei trandafirilor. Se numeste Rosa moschata sau Rosa rugibinosa. Este o plantă originară din Europa, dar poate fi găsită și la sud de Anzi, în Chile și Argentina, în principal.

Ca fapt curios, subliniem că mulți știu asta sămânță a tinereții veșnice. Acest lucru se datorează faptului că, dacă este utilizat în mod regulat, poate combate unele afecțiuni ale pielii, datorită concentrația de antioxidanți naturali care întârzie semnele vizibile ale îmbătrânirii.
Uleiul de măceșe este extras direct din semințele fructelor acestui arbust. Conține numeroși acizi esențiali precum omega 3, omega 6 și acid linoleic; Si deasemenea vitamine precum A, C sau E, care sunt mari antioxidanți și regeneratori ai pielii. Prin urmare, ajută la repararea pielii deteriorate și iritate, îmbunătățește și nuanțează aspectul de cicatrici, vergeturi și arsuri.
Cicatrici pe piele și îndepărtarea lor
Este un varietate mai extinsă decât credem despre cicatrici. Fiecare necesită o atenție diferită. Vă explicăm aici principalele:
- Cicatrică atrofică: este cauzata de acnee si varicela. Se formează prin distrugerea excesivă a colagenului în piele.
- Cicatrică contractată: marginea pielii întâlnește rana, formând astfel o zonă foarte strânsă.
- Cicatrică cheloidă- Se formează ca urmare a producției excesive de colagen. Dimensiunea sa este mai mare decât rana, este foarte groasă și are o culoare roșie.