Care sunt beneficiile uleiului de rodie pentru pielea mea
ulei de rodie Este un produs natural care se extrage din semințele uscate ale rodiei. Acest proces poate fi realizat prin presare la rece sau prin extracție cu ajutorul CO2. Este un ulei caracterizat prin faptul că este polinesaturat și, pentru a preveni oxidarea rapidă, este necesar să îl păstrați departe de căldură, oxigen și lumină.

În compoziția sa, conține cantități mari de acid gras foarte rar, este acid punicină sau Omega 5 așa cum le cunoaștem în mod obișnuit. Acest acid este responsabil pentru activarea și protejarea funcțiilor fiziologice ale pielii noastre, de asemenea, promovează producția de colagen, îmbunătățește elasticitatea și tonul și protejează împotriva razelor solare dăunătoare și a poluării.
În prezent, ulei de rodie Este utilizat pe scară largă în cadrul produselor cosmetice, în special de către pasionații de produse cosmetice naturale, datorită marilor beneficii pe care le aduce pielii noastre. Astfel, acest ulei este întineritor, regenerant, antioxidant, îmbunătățește elasticitatea pielii, reduce ridurile, stimulează mecanismele de autoreparare ale pielii, este calmant și hidratant.
Deoarece este un ulei foarte puternic și dens, pentru a-l utiliza este recomandabil să-l faceți în cantități mici, poate fi utilizat și în sinergie cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient activ în emulsii special formulate. Datorită caracteristicilor sale excelente, aceasta ulei de rodie este destul de amabil să vă ofere avantaje mari cu utilizarea unei cantități mici.