Care sunt beneficiile ceaiului de măceșe

Sigur ați auzit de beneficiile uleiului de măceșe, dar. Ce se întâmplă dacă vă spunem că îl puteți bea și în ceai?

măceșe

beneficii pentru uleiul de măceșe sunt cunoscuți de toți, fără îndoială. Aplicat pe piele este aproape un elixir care hidratează și scapă de cicatrici. Este unul dintre ingredientele vedete ale produselor cosmetice din creme și seruri, iar proprietățile sale regenerante sunt ideale pentru tratarea pielii sensibile.

Cu toate acestea, am constatat că poate fi și ingerat. Cum? În infuzie. Și, de asemenea, are proprietăți infinite.