Beneficiile uleiului de măceșe pentru piele

Măceșul (Rosa rubiginosa Affinis) este un arbust de pădure care aparține familiei trandafirilor și crește în principal în partea sudică a Andinei din Chile. Semințele produc un ulei cu un procent ridicat de acizi grași polinesaturați. Acest trandafir sălbatic este cunoscut în Chile sub denumirea de "Rosa Mosqueta", iar de oamenii de știință sub numele de "Rosa rubiginosa Affinis".

beneficiile

Uleiul de măceșe are proprietăți de vindecare și frumusețe, ceva cunoscut de nativii chilieni de generații și validat recent de cercetările științifice din întreaga lume. Uleiul de măceșe a devenit un ingredient foarte valoros pentru produsele cosmetice îngrijire naturală modernă pentru beneficiile sale în regenerarea pielii. Semințele de măceșe sunt colectate și procesate pentru a extrage ulei pur de măceșe, un acid gras polinesaturat esențial care conține o concentrație ridicată de vitamina C, care oferă efecte remarcabile de întinerire a țesuturilor și ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.