Beneficii necunoscute ale uleiului de cactus - Blog MegaShopTV

cactus

Uleiul de cactus este un ulei cosmetic, acesta a fost utilizat pe scară largă în orașul Maroc, de mulți ani, în prezent este recunoscut în Occident pentru marile sale proprietăți cosmetice.

Evoluția cactușilor a început, în America de Sud, cu aproximativ 40 de milioane de ani în urmă, în era paleozoică.

Există 2 tipuri de ulei de cactus, care se numesc ulei de ficat macerat și ulei de semințe de ficus.

Beneficii pentru piele și frumusețe:

  • Printre varietatea familiilor de Cactus, în special în plantele nopale, acestea oferă multiple beneficii sănătății și frumuseții.
  • Nopalul conține vitaminele A, B și C, conține și minerale precum: calciu și potasiu.
  • Este bogat în apă și fibre, facilitând astfel digestia noastră.
  • Ajută la îngrijirea pielii și a părului.
  • Are vitamina K și funcționează ca un antiinflamator, dispare cearcănele, elimină varicele.
  • Este un hidratant excelent pentru pielea uscată.
  • Face un efect excelent asupra volumului părului.