Uleiul de ricin și utilizarea sa în produse cosmetice

Uleiurile esențiale au fost folosite în frumusețe încă din cele mai vechi timpuri. În special, uleiul de ricin asigură hidratare, înmoaie, protejează pielea și este unul dintre aliații împotriva îmbătrânirii pielii.

Sursă

Pentru piele, uleiul de ricin are următoarele proprietăți benefice: curăță, hrănește, hidratează, reconstituie, detoxifică, înmoaie și vindecă infecțiile.

cosmetice

În tratamentele faciale, se recomandă aplicarea uleiului de ricin pur direct pe față. De obicei presat la rece și de înaltă calitate, asigurându-se că proprietățile sale, cum ar fi vitaminele și uleiurile, sunt păstrate pentru a oferi beneficii mai mari.

OCHI, CONTOUR ȘI PENTRU FORȚE MAI puternice