Uleiul de camelie este cel mai antioxidant ulei al revistei Cosmethics
Știați că uleiul de camellia a fost extrem de apreciat în Japonia din cele mai vechi timpuri datorită proprietăților sale regenerative și protectoare ale pielii? A făcut parte din rutina de înfrumusețare a gheișelor. Uleiul de camelie este uleiul cu cea mai mare putere antioxidantă care există. Conținutul său ridicat de acizi grași omega 3, 6 și 9 ajută la restabilirea elasticității, echilibrului și netezimii pielii.
Ulei de camelie Maioskin
Ulei de camelie: tip de piele
Uleiul de camelie este indicat pentru toate tipurile de piele (inclusiv sensibile și grase), dar este deosebit de eficient pe pielea plictisitoare, uscată, deshidratată, sensibilă, cu linii fine de expresie și care caută un tratament simplu și eficient pentru a trata fermitatea pielii.
De asemenea, este uleiul tău dacă pielea ta se simte mult mai bine să folosești ulei facial în loc de cremă, dacă ai cicatrici/pete recente și/sau dacă ai vergeturi
Beneficii ale uleiului de camelie:
- Concentrație mare de antioxidanți.
- Concentrație mare de acizi grași esențiali omega 3, 6 și 9.
- Ajută la restabilirea elasticității, echilibrului și netezimii pielii (în special a pielii iritate și sensibile)
- Bogat în vitaminele A, B, D și E.
- Bogat în fosfor, zinc, mangan și magneziu.
- Greutatea sa moleculară este aproape identică cu cea a pielii noastre, ceea ce facilitează absorbția rapidă și profundă.
- Funcționează foarte bine pe tenul gras și mixt, deoarece reglează secreția sebacee, deblocând porii și hidratând pielea și, în același timp, previne formarea cosurilor.
Beneficiile uleiului de Camellia Maioskin
- Pentru că este 100% natural.
- Este fără cruzime.
- Producția sa este artizanală, durabilă și limitată.
- Pe lângă uleiul pur de camelie, conține ingrediente active botanice și uleiuri esențiale care îl fac un cocktail regenerant, antioxidant și nutritiv.
- Poate fi utilizat în timpul sarcinii (după primul trimestru) și în timpul alăptării.
- Este un ulei fantastic pentru reducerea cicatricilor și vergeturilor recente.
- Deoarece conține vanilie esențială și este posibil să nu o cunoașteți, dar acest ingredient îi conferă proprietăți regenerante aproape instantanee.
Știați că în Mexic, locul lor de origine, vechii azteci foloseau vanilia pentru a trata arsurile și tăieturile, pentru proprietățile sale antibacteriene și vindecătoare?