Ulei din semințe de struguri Gastronomie; Inc

ulei din semințe de struguri Este un ulei vegetal obținut, așa cum sugerează și numele său, din semințe sau semințe de struguri (Vitis vinifera), în general din soiuri cultivate în Franța, Italia, Spania și Argentina.

struguri

În Egiptul antic, ulei din semințe de struguri ca un produs excelent pentru beneficiile sale terapeutice la care au avut acces doar clasele superioare. Acest ulei este utilizat atât în ​​bucătărie, cât și în diferite aplicații cosmetice și terapeutice, așa cum am văzut din cele mai vechi timpuri, și au fost efectuate studii ulterioare care confirmă beneficiile acestuia.

Uleiul din semințe de struguri se obține prin presarea la rece a semințelor, oferind un ulei vegetal galben pal. Este foarte apreciat pentru condimentarea alimentelor crude, pentru prepararea de vinaigrete, prepararea salatelor, marinarea cărnii sau a peștelui ... oferă o aromă ușoară de fructe, cu puțină aciditate și ceva dulce. Dar acest ulei are și caracteristicile necesare pentru a găti cu el, deoarece punctul său de fum este la 216º C.