Ulei din semințe de pepene verde Beneficii și proprietăți

ulei din semințe de pepene verde Este un ulei foarte nutritiv obținut din semințe de pepene verde. Acest ulei de semințe a fost extras folosind metode tradiționale în Africa de Vest, unde este încă folosit ca ingredient cosmetic, pe lângă faptul că este foarte plăcut la atingere, este un bun hidratant pentru piele, motiv pentru care este folosit în multe produse de îngrijire a pielii. Nu este clar dacă este potrivit pentru utilizarea comestibilă, cu toate acestea, multe utilizări ale acestui ulei pot fi făcute în produsele de înfrumusețare pentru casă.

De unde ai ulei de semințe de pepene verde?

Sursa uleiului de semințe de pepene verde este a ta sămânță. Pepenii folosiți în general pentru extracția uleiului sunt Citrullus lanatus, care este pepenele comun pe care îl gustăm vara. O altă varietate utilizată pentru extracția uleiului este Citrullus vulgaris. Există, de asemenea, o varietate sălbatică de pepene verde, numită Citrullus colocynthis, dar este mai puțin utilizată.

Pepenii verzi sunt originari din Africa și aici locuitorii locali au venit cu multe utilizări pentru uleiul de semințe. Semințele sunt groase și vin în multe nuanțe de culoare, dar sunt în general negre. Sunt o putere nutritivă cu o concentrație ridicată de minerale în dietă. Unii dintre acești nutrienți trec în ulei de semințe de pepene verde și de aceea oamenii care îl folosesc îl consideră atât de mare

Extracția uleiului din semințe de pepene verde

Pentru a obține ulei, semințele de pepene verde sunt uscate la soare, ceea ce reduce conținutul de apă din ele. Semințele sunt apoi presate pentru a extrage uleiul galben fin. Acest ulei este extras în mai multe moduri.