Ulei de ricin pentru creșterea părului - La Casa Maygica

ULEI DE RICIN

creșterea

Bună ziua tuturor din nou.

De cât timp a trecut de când ți-am spus vreun sfat de frumusețe. Astăzi vă voi lăsa unul rapid, dar unul dintre cei cărora le place pentru că este simplu și eficient.

Deși femeile sunt de obicei cele care se ocupă cel mai mult de aspectul lor, tot mai mulți bărbați sunt preocupați și de imaginea lor externă. Este normal ca băieții de astăzi să folosească creme specifice pentru față, contur, îngrijire pentru bărbierit și altele.

Dar încă nu sunt mulți care să îndrăznească cu altceva ca el îngrijirea sprâncenelor și a genelor. Pentru ei și pentru noi, acest sfat cu privire la Ulei de ricin iar utilizarea sa va plăcea.

Nu numai că vom vedea care este principala utilizare a acestui ulei de ricin, ci vom vedea toate posibilitățile pe care ni le oferă.

ULEIUL DE RICHIN SAU ULEIUL DE CASTOR

Mulți cred că acest ulei este de origine animală, dar asta se datorează unei traduceri slabe din engleză. Bobul de ricin provine din sămânța plantei cu același nume.

Originar din India, astăzi este cultivat în climă caldă, deoarece nu suportă frigul. S-a răspândit în toată Africa, America și Europa datorită utilizării sale mari în industria cosmetică, alimentară și textilă.

Deși bobul de ricin este extrem de toxic, utilizarea sa este complet adaptată consumului uman prin intermediul uleiului.

Îngrijirea sprâncenelor și a genelor cu ulei de RICINO

uleiul de ricin este excelent pentru a face părul să crească sănătos și puternic. Dar utilizarea sa principală este în aplicația pe sprâncene și gene.

Trebuie sa pune o cantitate mică în fiecare noapte după demachierea. Trebuie să fii atent cu cantitatea, pentru că dacă intră în contact cu ochii înțepă foarte mult.