Ulei de migdale pentru păr Da

uleiului migdale

Uleiul de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) este o veche cunoștință din domeniul sănătății și cosmeticelor naturale, a fost folosit de mult timp pentru beneficiile sale pentru piele, datorită compoziției sale. Este bogat în antioxidanți, cum ar fi vitamina E, minerale, cum ar fi calciu, magneziu și zinc, și în acid oleic, printre altele. Dar beneficiile sale nu se reduc doar la piele, ci se extind și la păr.

Uleiul de migdale este un produs legat de structura părului nostru, astfel vitaminele, mineralele și acizii grași furnizați vor fi încorporați rapid, contribuind la îmbunătățirea aspectului și sănătății acestuia, ducând la un păr mai fin, hidratat și strălucitor, în câteva cuvinte, mai frumos păr.

Uneori, combinarea cuvântului ulei și păr poate fi sinonimă cu părul gras, dar trebuie să ne amintim că părul gras nu există cu adevărat, gras este scalpul. Excesul de ulei pe scalp străbate părul, făcându-l să pară mat, plictisitor și gras. Utilizarea uleiului de migdale condiționează eficient părul și scalpul fără a lăsa senzații grase.