Ulei de migdale dulci 1 litru
Ulei de migdale dulci de caprifoi Cosmetice naturale

Mai multe informații despre politica de expediere.
Mai multe informații despre politica de returnare.
Descriere
Migdalul își are originea în regiunile muntoase din Asia Centrală (Persia, Mesopotamia), unde a fost cultivat din timpuri îndepărtate (5000-4000 î.Hr.); și, prin rute comerciale, de către toate civilizațiile primitive.
Probabil a fost introdus de fenicieni în Spania, țară care a devenit acum al doilea mare producător din lume după Statele Unite.
Ingrediente
Ulei de Prunus amygdalus dulcis.
Proprietăți
Uleiul de migdale dulci se absoarbe ușor, ajută la îmbunătățirea pielii delicate a feței și restabilește „strălucirea tinereții”. Hidratant, conferă luminozitate și elasticitate pielii. Înmoaie și calmează pielea iritată și înroșită. Ajută la prevenirea vergeturilor inestetice, care apar în diferite situații fiziologice (scădere în greutate, sarcină etc.). Demachiant ideal atât pentru pielea normală/uscată, cât și pentru cea mixtă/grasă. Indicat pentru pielea sensibilă (bebeluși, copii și vârstnici). Ca cataplasmă pentru păr, îl întărește și revitalizează, conferind strălucire și moliciune. Mod de utilizare: Aplicați cu un masaj delicat pentru a favoriza absorbția. De preferință după duș sau baie. Pentru masaj, singur sau combinat cu uleiuri esențiale, dacă se preferă. Ajută la prevenirea vergeturilor inestetice care apar în situații de slăbire sau sarcină.