Ulei de brusture din căderea părului

ulei

Uleiul de brusture nu este deloc considerat din timpuri imemoriale.Primele mijloace de tratare a părului: chiar și în Egiptul Antic, frumoasa Cleopatra l-a folosit ca mijloc pentru frumusețea buclelor, după care a câștigat popularitate în alte părți ale lumii.

Beneficiile uleiului de brusture pentru păr

Tratarea părului cu ulei de brusture este eficientă, deoarece conține o combinație reușită de substanțe:

Mai presus de toate, uleiul de brusture este saturat cu inulină naturală polizaharidică, care conține până la 45%.

  1. Dă părului o catifelare și este adăugat de unele fabrici de produse cosmetice balsamurilor datorită acestei proprietăți.
  2. În plus, uleiul conține proteine ​​- până la 12%, care în organism sunt implicate în formarea structurii părului: dacă nu sunt suficiente, buclele devin fragile.
  3. În acest mediu natural pentru păr sunt uleiurile esențiale - până la 0,17%, taninurile și amărăciunea - până la 20%, precum și mineralele și vitaminele care întăresc structura părului. Datorită acestor substanțe, uleiul este util nu numai pentru a fi aplicat pe păr, ci și pentru a se freca în rădăcini.

Cum se tratează părul cu ulei de brusture?