Realizarea produselor cosmetice cu acid lactic - Cămara de săpun

Încă în stoc

lactic

DESCRIERE: Lichid incolor sau gălbui, aproape inodor, cu consistență de sirop, cu gust acid, format dintr-un amestec de acid lactic și lactat de acid lactic.

SOLUBILITATE: Se poate amesteca în apă

Greutate moleculară: 90,08

Acidul lactic este un alfa-hidroxi acid care face parte din factorul natural de hidratare al pielii. Este important în procesul descuamării fiziologice a stratului cornos, controlând dezvoltarea corectă a acestuia și evitând hiperkeratinizarea.

Are acțiuni similare cu cele ale acidului acetic și a fost utilizat în mod similar în tratamentul diferitelor infecții ale pielii și a unor tulburări vaginale.