Efectul uleiului de caise, aplicare și cercetare Nutrienți pentru sănătate - adică sfaturi
Ulei de caise delicat pentru piele și păr Ulei de caise

Uleiul de caise, de multe ori la fel ca uleiul de caise, devine din ce în ce mai popular în îngrijirea pielii și a părului. Adevărat, se dovedește că nu provine din fruct, ci din miez. În interiorul miezului se află migdalele, din care se stoarce uleiul, care este utilizat atât la gătit, cât și la produsele cosmetice.
Pentru prepararea uleiului de caise, se folosesc două soiuri de caise: caise dulci și caise sălbatice acre. Boabele de caise tribale au gust de marțipan, boabele de caise sălbatice sunt amare.
ULEIUL DE CAIS ORIGINE DIN CAISA
Caisul sau tufa provine din China. În jurul anului 3000 î.Hr., caisa a fost găsită și în Armenia și a ajuns în curând în Europa. Între timp, Turcia este considerată una dintre cele mai mari zone de cultivare a caiselor. Caisele sunt cultivate și în Italia, Ungaria și Spania, precum și în Elveția și Austria.
În Bavaria, precum și în spațiul de limbă austriacă, caisa este cunoscută și sub numele de Maril. Aparține genului Prunus familia Rosaceae. Un tufiș sau chiar un copac are o coroană rotundă și atinge o înălțime de până la șase metri, uneori copacii ating o înălțime de zece metri.
Caisul în sine are un diametru de patru până la opt centimetri și este sferic sau rareori ușor alungit. Are o piele catifelată, galben deschis și roșu portocaliu, care prezintă adesea pete purpurii sau pete pe partea însorită. Pulpa este ușor separată de miez, furnizorul de migdale pentru uleiul de caise.
PRODUCȚIE DE ULEI DE CAIS
În Europa, caisele sunt recoltate în iulie. În primul rând este uscarea fructelor proaspete. După aproximativ jumătate din timpul de uscare, în timp ce creșterea pietrei de caise apasă degetul pentru a ieși din fruct, fructele de caise sălbatice tăiate în jumătate pentru a scoate piatra.
Uleiul de sâmburi de caise este produs sub un număr mare de pietre realizate manual, deoarece pietrele trebuie, de asemenea, uscate și apoi crăpate. În aparență, sâmburi de caise seamănă cu migdalele, care sunt supuse controlului selectat al calității. Miezurile deteriorate și deteriorate sunt sortate manual.
Presate la rece, obținute din migdale sunt ulei și cais. Cu toate acestea, cea mai mare parte a uleiului este purificat, deoarece uleiul de caise va deveni rapid rancid datorită conținutului ridicat de acizi grași nesaturați. În acest fel, uleiul de sâmburi de caise devine mai puternic prin suprimare, acidificare și deshidratare. Reciclarea se poate face atât fizic, cât și chimic. În același timp, procesarea fizică este asociată cu un efort semnificativ mai mare. Cu toate acestea, devine din ce în ce mai frecvent, deoarece randamentele sunt mai mari, dar ecologia este mult mai ieftină. Pentru a utiliza în bucătărie, dar cel mai important, utilizați ulei natural de caise nerafinat, care a fost obținut din sâmburi de caise de fermă dulce.
SIMILARITATEA UNTULUI DE MIGDAL
Uleiul crud de caise, încă nerafinat, are o culoare galben auriu și seamănă cu uleiul de migdale atât în gust, cât și în ingrediente. Din acest motiv, ambele uleiuri sunt utilizate și în scopuri similare.
La o concentrație de 100%, uleiul de caise este unul dintre uleiurile esențiale care pot fi utilizate numai în cantități foarte mici. Motivul pentru aceasta este riscul ca uleiurile esențiale să poată fi iritante și, în cel mai rău caz, chiar toxice. Deci, cu măsură, utilizarea uleiului de caise este sigură.
INGREDIENTE DE ULEI DE CAIS
Uleiul din sâmburi de caise conține multe ingrediente de înaltă calitate. Compoziția uleiului este după cum urmează:
* 66,1% acid oleic (acid oleic, acizi grași nesaturați, acizi grași omega-9)
* 25,3% acid linoleic (acizi grași Omega-6)
* 5,9% acid palmitic
* 0,6% acid palmitolinic
În plus, uleiul de caise conține următoarele vitamine, minerale și oligoelemente:
* în miezuri dulci: cupru, fluor, fier
* în nuclei amari: fier, zinc, mangan
În uleiul de sâmburi de caise, majoritatea au acid oleic. Este considerat principalul reprezentant al acizilor grași nesaturați necesari, pe care organismul nu-i poate face singur.
Acidul linoleic favorizează aspectul sănătos al pielii. De asemenea, este important și trebuie administrat organismului prin alimente.
Acidul palmitic este una dintre grăsimile saturate și ajută la reglarea nivelului de colesterol și, de asemenea, reduce riscul de boli coronariene. Este principalul intermediar al metabolismului uman.
Acidul stearic este carbon saturat și acizi grași care lasă o peliculă protectoare pe piele.
Acidul palmitoleinowy este un acid insatiable, Omega-7 jojoba, care poate ajuta la prevenirea steatozei hepatice, precum și a diabetului și la ameliorarea inflamației.
Vitamina A este o vitamină solubilă în grăsimi de care organismul are nevoie pentru piele, mucoase și ochi. Vitamina A este, de asemenea, implicată în procesele de creștere a multor celule.
VITAMINA E (TOCOPHEROL)
Vitamina E, în primul rând, este necesară pentru procesarea grăsimilor din organism și menține acizii grași nesaturați multistratificat înainte de descompunerea lor, care vor fi cauzate de radicalii liberi. Prin urmare, acționează ca un antioxidant anti-îmbătrânire a pielii.
Organismul necesită vitamina B3 (niacină) pentru diferite procese metabolice. Ușor solubil în apă și este utilizat, de exemplu, pentru producerea de acizi grași. De asemenea, acționează asupra inflamației membranei mucoase.
Vitamina B17 (amigdala) asigură stimularea metabolismului. Acest lucru accelerează conversia grăsimilor, carbohidraților și proteinelor în energie utilizabilă.
Iodul este deosebit de important pentru glanda tiroidă, este un oligoelement care ar trebui servit în alimente. În caz de deficit de iod, poate apărea hipotiroidism. Cantitatea de iod din uleiul de caise este cuprinsă între 96 și 109 la scară și este considerată o caracteristică a calității uleiului.
Fierul este necesar pentru oligoelemente și este necesar. În organism, se găsește în proteinele musculare, colorantul roșu din sânge și mai multe enzime. Asigură transportul oxigenului către celulele roșii din sânge și este implicat în formarea anumitor enzime.
De fapt, fluorul este considerat un oligoelement. Totuși, este, de asemenea, toxic și apare numai în semințele amare de caise care nu sunt utilizate la producerea uleiului de sâmburi de caise, care este destinat consumului. Cu toate acestea, fluorul apare și la persoanele din oase și dinți.
Cuprul se referă la microelementele vitale care alcătuiesc diferite enzime. Participă la diferite funcții ale corpului și este, de asemenea, numit antioxidant. Promovează formarea de sânge și afectează, de asemenea, sistemul imunitar.
Mineralul magneziu are un efect relaxant și antiinflamator asupra corpului uman. Magneziul poate ajuta la diabet, joacă un rol important în producția de proteine a corpului și în construirea mușchilor și oferă performanțe mai bune.