Cumpărați Patchouli la cel mai bun preț Naturitas

Cu siguranță ați auzit despre aplicațiile paciuliului în lumea parfumeriei și a produselor cosmetice naturale, dar știți beneficiile sale pentru sănătate? Proprietățile uleiului esențial de paciuli obținut din această plantă îl fac foarte potrivit pentru tratarea inflamațiilor, erupțiilor cutanate, infecțiilor etc. Este, de asemenea, un tonic și diuretic natural eficient, în afară de faptul că este utilizat în aromoterapie pentru ameliorarea stresului sau calmarea nervilor. Descoperă tot ceea ce poate face paciuli pentru sănătatea ta!

Cu siguranță ați auzit despre aplicațiile paciuliului în lumea parfumeriei și a produselor cosmetice naturale, dar știți beneficiile sale pentru sănătate? Proprietățile uleiului esențial de paciuli obținut din această plantă îl fac foarte potrivit pentru tratarea inflamațiilor, erupțiilor cutanate, infecțiilor etc. Este, de asemenea, un tonic și diuretic natural eficient, în afară de faptul că este utilizat în aromoterapie pentru ameliorarea stresului sau calmarea nervilor. Descoperă tot ceea ce poate face paciuli pentru sănătatea ta!

Filtreaza dupa
Filtrează după
Filtreaza dupa
Filtrează după

preț

Ulei esențial de frunze de pachuli

Ulei esențial de pachuli

Ulei esențial de pachuli

Ulei esențial de pachuli

Proprietăți Patchouli

Patchouli este o plantă aromatică utilizată pe scară largă în lumea parfumeriei și a produselor cosmetice, dar are și beneficii interesante pentru sănătate. ulei esențial de paciuli obținut din această plantă are calități antiseptice și antiinflamatorii care ajută la tratarea răcelii și a gripei, a infecțiilor fungice și a altor tulburări de sănătate.

proprietăți de paciuli includ, de asemenea, efecte tonifiante și diuretice care îl fac potrivit pentru tulburări de stomac, intestin și rinichi. În plus, paciuli este utilizat pentru a ameliora stresul, a îmbunătăți concentrarea și a îmbunătăți starea de spirit.

Cum să luați paciuli

Modul de a lua paciuli constă de obicei în distilarea frunzelor sale pentru a obține ulei esențial de paciuli, care poate fi consumat local sau oral.

Pe piele, paciuli este folosit pentru a efectua masaje și frecări care ameliorează inflamațiile musculare, erupții cutanate, vene varicoase etc. În plus, îl puteți folosi pentru a vă pregăti propriile produse cosmetice naturale, fiind foarte eficient pentru problemele de păr. O altă posibilitate este utilizarea paciuliului în aromoterapie pentru relaxare.

În cele din urmă, puteți lua și ulei esențial de paciuli pe cale orală. Pentru aceasta, este necesar să-l diluați în apă, suc sau alte băuturi, evitând depășirea dozei recomandate pentru a evita efectele secundare și contraindicațiile patchouli.