Cumpărați acid lactic 80% pentru a face produse cosmetice acasă
Acid lactic 80%
Pentru a regla pH-ul cremelor de casă

Atenție: Ultimele articole în stoc!
Opțiuni de produs:
Achiziționând acest produs puteți ajunge până la 14 puncte de loialitate. Coșul dvs. va fi total 14 puncte de loialitate care poate fi transformat într-un voucher de reducere de 0,28 € .
Acidul lactic este un substanță care este utilizată pe scară largă în coji și tratamente de înfrumusețare pentru față, fiind de mare ajutor pentru promovarea regenerării pielii, eliminarea petelor de pe față și reducerea liniilor de expresie și a primelor semne ale îmbătrânirii. Este prezent în marea majoritate a produselor cosmetice hidratante.
Acid lactic De asemenea, este produs de corpul nostru cu metabolism și cu practicarea exercițiilor fizice. Se găsește în sângele nostru, în mușchi și în diferite organe.
Folosit pentru a regla pH-ul cremelor și produselor cosmetice de casă, fiind întotdeauna introdus la sfârșitul elaborării produsului și fiind necesar ca pH-ul de emulsia este cuprinsă între 5 și 5,5. Într-o doză mică, acidul lactic oferă pielii o hidratare suplimentară (0,1% - 0,5%).
Deși este adevărat că oferă multiple beneficii, trebuie utilizat moderat. În cazul utilizării acidului lactic sub formă de coajă, cel mai recomandat a fi consumat sub sfatul unui dermatolog specializat, altfel ați putea suferi roșeață a pielii și daune ireparabile în viitor.