Utilizarea parafinei revine, pentru ce este și pentru ce se folosește

Această substanță este prezentă în numeroase tratamente de înfrumusețare pentru hidratarea pielii, dar contribuie și la ameliorarea durerilor musculare și articulare.

2 min

parafinei

Beneficiile dermatologice ale acestei substanțe lichide și inodore și-au reînviat proeminența și putem spune că parafina este aici pentru a rămâne pe piață frumuseţe... De fapt, găsim din ce în ce mai multe Produse cosmetice relatie buna calitatea prețului, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, formulat pe baza acestui compus care promovează, în special, hidratare.

Cât despre a lui utilizare în cabină, cel mai frecvent este să-l găsim în tratamente reducătoare, ferme și fizioterapeutice efectuate de profesioniști în centrele lor estetice. Pentru aceasta, este necesar să aveți un aparate speciale care încălzește parafina, ceea ce face posibilă utilizarea acesteia acasă.

Odată fierbinte, se aplică pe pielea zonelor corpului sau feței pe care trebuie lucrat, se lasă să se răcească și apoi se îndepărtează cu apă caldă.