Uleiuri comedogene și necomedogene - Cosmetice la încercare

Am devenit interesat de cosmetice când acneea a apărut în viața mea și a trebuit să încep să am grijă de pielea mea de la o vârstă fragedă.
Există multe mituri în jurul acneei. Unul din ei lucrul este nu puteți folosi uleiuri sau unturi pe piele deoarece ies mai multe cosuri. Așadar, după cum vă puteți imagina, niciun ulei nu mi-a atins fața, de teamă că acele coșuri enervante se vor înmulți pe pielea mea.
De-a lungul timpului am aflat că acest lucru nu era chiar corect și că există multe uleiuri pe care toate pielile le pot folosi fără riscuri, chiar și cele mai grase sau predispuse la acnee.
Ce înseamnă comedogen?
Cred că este important să clarificăm acest termen. Mulți și mulți dintre voi vă vor sătura să îl citiți pe etichetele tuturor tipurilor de produse cosmetice, dar pentru cei dintre voi care nu știu ce este, explicația este simplă. Sunt tot felul de produse care înfundă porii și, prin urmare, favorizează apariția coșurilor, punctelor negre sau comedoane (care îi dau numele) care sunt celebrele boabe și ce definește Wikipedia Asa de.
Grăsimile și uleiurile datorită naturii lor sunt unele dintre ingredientele cele mai strâns legate de termenul comedogen.