Uleiul de cocos are proprietățile, beneficiile și modul de utilizare
Pentru piele, pentru păr și pentru corp. Toate beneficiile uleiului de cocos.

Uleiul de cocos are numeroase beneficii pentru pielea întregului corp și a părului.
Este adevărat ulei de cocos are o cantitate mare de grăsimi saturate. Dar, în ciuda acestui fapt, în ultima vreme a devenit un mare aliat pentru îngrijirea frumuseții naturale. De la vedete de la Hollywood, precum Gwyneth Paltrow, până la influențatori din întreaga lume, și-au mărturisit pasiunea pentru proprietățile uleiului de cocos si este Beneficii estetica pentru, de exemplu, îngrijirea părului, a pielii și chiar a dinților.
Cu nutrienți esențiali, vitaminele K și E, antioxidanți și calități super hidratante, tot mai mulți oameni îl scot din bucătărie și în sifonier. Unul câte unul, toate beneficiile ulei de cocos, să știți la ce servește și cum să îl folosiți.
Proprietățile uleiului de cocos
Ca un elixir super puternic, ulei de cocos Este un ulei de origine vegetală cu beneficii pentru diferite părți ale corpului. Și în timp ce cei care îl critică susțin că, cu 90% acizi grași saturați în compoziția sa, ingerarea acestuia poate fi foarte dăunătoare sănătății, în special pentru persoanele cu probleme cardiovasculare, în condiții de consum moderat și echilibrat este secretul.
Și atâta timp cât este ulei de cocos extra virgin și, dacă este organic, cu atât mai bine. În ceea ce privește utilizarea cosmetică, cantitățile mari de acid lauric pe care le are (aproximativ 50%), sporesc proprietățile sale antimicrobiene, antifungice, antivirale și antiinflamatoare, de aceea are numeroase Beneficii.
Uleiul de cocos extra virgin și organic este cea mai bună alegere.
Ulei de nucă de cocos pentru păr
Utilizare ulei de nucă de cocos pe păr asigură un șoc nutrițional, deoarece pătrunde adânc în fibra părului, regenerându-l și protejându-l de agresiunile externe (poluare, substanțe chimice și tratamente pentru păr). Mai ales pentru persoanele cu părul uscat, foarte uscat sau deteriorat.