Ulei esențial de Portocale Amare

5,57 € - 37,57 € (TVA inclus)

esențial

Citrus aurantium var. va iubi

Ulei esențial de Portocale Amare

Uleiul esențial de portocal amar se obține din scoarța fructului de portocal amar și este bine cunoscut în cosmetica naturală și aromoterapie pentru mirosul său spectaculos și numeroasele sale proprietăți și aplicații.

Proprietăți și aplicații:

  • Diuretic, depurativ și slăbitor
  • Regenerant și antioxidant (are un conținut ridicat de vit C)
  • Strălucitor pentru piele, toner și cremă hidratantă
  • Antiseptic: ideal pentru tratarea acneei
  • Antiinflamator și depigmentant
  • Antispasmodic: ameliorează tensiunea musculară și contracturile
  • Carminativ
  • Îngrijirea părului: pentru tratarea mătreții și a părului gras; balsam și fixator de păr
  • La nivel emoțional: antidepresiv și reechilibrarea sistemului nervos; ajută la combaterea stresului și anxietății, calmează nervii și au o atitudine mai pozitivă
  • Afrodisiace