Ulei de mesteacan】 ▷ Cumpărați online mesteacan în ulei

10-14 și 16-19 ore

mesteacan

Bine ați venit la Aromium!

Articol (e) adăugat (e) recent

Nu aveți produse în coș

  • Start /
  • Ulei esențial de mesteacăn

Descrierea produsului Ulei esențial de mesteacăn

Ulei esențial de mesteacăn

  • Denumire botanică: Betula lentă
  • Familie: Abietácea
  • Piesă uzată: Scoarță și frunze
  • Cultură: Convenţional
  • Componentele principale: Betulenol, Betulina
  • Photosensibilizator: Nu face
  • Sursă:
  • Lot: 1811178 Cad: 06/2022

Mesteacanul a fost folosit în multe culturi diferite ca tonic pentru a spori vindecarea și este folosit și astăzi în cosmetice, parfumuri și terapeutic cu uleiul său esențial.

Nativii americani beau un preparat făcut din scoarța de mesteacăn dulce, foarte asemănătoare cu „berea de rădăcină”. În Europa oamenii antici foloseau mugurii de mesteacăn alb ca tonic pentru păr și diverse probleme ale pielii. În Scandinavia, ramurile de mesteacăn erau folosite în saună pentru a stimula circulația sângelui.

Coaja și lăstarii Betula alba sau mesteacăn alb sunt distilați cu abur pentru a obține uleiul esențial. Este bine cunoscut de multe generații în urmă pentru utilizarea sa în tratamente pentru piele și păr. Se mai găsește în loțiuni și poțiuni de vindecare pentru eczeme și psoriazis și în șampoane pentru mătreața scalpului și iritații ale scalpului. Multe colonii masculine au ulei esențial de mesteacăn, deoarece are o aromă, fum și în același timp dulce, care nu te lasă indiferent.

În aromoterapie, mesteacanul este minunat pentru toate afecțiunile pielii.

Așa cum am menționat anterior, funcționează bine pentru a calma eczema, dermatita, psoriazisul și congestia porilor. Câteva picături amestecate în șampoane vor controla mătreața și vor stimula scalpul pentru păr puternic și sănătos.